Matlagningens ädla konst

Jag kan knappt förstå att det är vår. Det är så otroligt härligt (inte knäppt...) med all värme och sol. Jag och Simon tog go´aste promenaden till Gunnasö igår. Utan jacka. Mys.

Jag har alltid känt mig ganska hyfsad på att laga mat, men igår gick det verkligen kasst. Jag menar, vem misslyckas med att koka spaghetti och steka mamma scans frysta köttbullar? Jag, tydligen...

Vi skulle fixa lite snabb mat hos Marcus innan elevafton på ES började. Det första problemet var att jag inte visste hur mycket spaghetti som var lagom till sju personer. Vi tänkte att ett kilo skulle vara rätt okej, det gjorde inget om det blev över lite. Problemet var att det inte gick att röra om i grytan, så det brände fast i bottnen. Bränd pasta, hur lyckas man?! Dessutom fanns det inget durkslag och efter vissa klantiga försök, slutade det med att hälften av pastan låg i diskhon. Perfekt, Annie! Droppen gick när jag lyckades bränna köttbullarna också. Men men, hur som helst så var vi riktigt hungriga efter alla dessa strapatser och det blev ganska gott ändå.

Mätta och belåtna kollade vi på elevafton med skolans esteter. Joel var bäst! Jag lovar.

Kvällen avslutades med en mysig kväll hemma hos Sara som fyllde år. Simon och Sara gjorde varsen klockren version av Skalman. Bea imiterade en rappare till mycket skratt. Johanna Fält visade sina färdigheter i att nynna. Jag överraskade alla med att veta vad en hanrej är för något. Stina ritade en tvestjärt medan hon blundade och jag blev riktigt förvånad över hur snyggt det blev. Totalt sett: mys.

Ikväll ska vi till Mönsterås och bada bubbelpool med mera, med tonårsgänget med flera. Det ska bli så otroligt kul!
Ha de ännu bättre!
Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0