En vecka i lyan

Det är lördag och på pappret har jag bott här i en vecka nu. Det känns ganska mycket längre än så, det har hänt så mycket! Simon bodde här en natt, Lina bodde här tre nätter, Frida har hälsat på, mamma var här en sväng, jag har hunnit med insparksevenemang nästan varje dag och dessutom hunnit handla mat som bara den. Allt har gått så otroligt bra och det är verkligen jätteroligt! Jag trivs med livet såhär, tänk så bra det blev.

Skolan har varit det mest spännande och utmanande (förutom joggingturen igår). Det har varit rundvandringar, stafetter, bus, gardenparty (jasså, är det så en sittning går till) och idag den avslutande metamorfosen där vi har förvandlats från yngel till grodor. Mycket spex, många ramsor och mycket alkohol som jag troget har tackat nej till. Jag har pratat med många nya, trevligt, och som vanligt hittar man efter ett tag, några som man trivs lite bättre med. Jag har en klasskompis som bor i huset över gatan med sin pojkvän, och det är perfekt att ha någon att cykla med till skolan.

Jag ser fram emot att börja plugga på riktigt på måndag, att få vara lite seriös för en gångs skull. Men först ska mamma, pappa, Ave och Johanna komma hit ikväll. Det ska bli jätteroligt! Sedan kommer Johanna att sova över här, mys, och antagligen blir det ett kyrkbesök Och på måndag kommer min efterlängtade Simon, till slut, på det sättet har veckan gått långsamt. Jag vill dela detta med honom också, live. Och som Ave brukar säga, jag är bäst live. Och ni med! 

Bamsekram (på låtsats, men det får duga) !!

Kalasbra

Jag skulle kunna skylla på att Simon inte har jobbat på en vecka, att det är därför jag inte har hunnit blogga på sistone. Men det förklarar ju bara den sista veckan ;) Och jag ska inte skylla på Simon, det är jag som är skyldig och allt det som jag lägger tid på istället för datorn.

Jag har jobbat gärnet på havslätt, har umgåtts med vänner och familjen, peppat inför min flytt till Kalmar med allt vad det innebär och... ja, fråga mig inte vad jag har gjort sedan sist, det är så svårt att få en översikt. Det viktigaste är nog att säga att jag är nöjd med månaden som har gått, och att jag trivs med livet. Det finns alltid saker jag önskar att jag skulle hinna, personer jag skulle vilja träffa eller träffa oftare. Det är alltid något som ligger och gnager i bakhuvudet, men det är nog något man får leva med. Varannan vecka är alltid något. Jag tror inte att någon människa är expert på att prioritera, men man lär sig så länge man lever. Just det håller jag på att träna på just nu.

Imorgon ska jag för första gången se min blivande lägenhet. Jag tar med mig några av mina favoriter till Kalmar för att kvittera ut den efterlängtade nyckeln och kanske ta en tur till ikea eller någon secondhandaffär. Ser fram emot att gå på ikea för att köpa något, och inte för att bara titta. Spännande!

Ta hand om er, så ska jag ta mitt ansvar att uppdatera lite då och då i framtiden. KRAM!

RSS 2.0