Mitt i november

Hej på er!
 
I Västervik lunkar livet på som vanligt med jobbdagar mestadels i veckorna, och helger där det ofta är någon som kommer och hälsar på eller där vi åker iväg någonstans. Vi känner oss mer och mer hemma i Västervik med lägenheten, cellgruppen, optikerjobb för min del och badvaktsjobb för Simons del. Det gör att tiden går fort, om ett par veckor har vi bott här i ett halvår! Knäppt tycker jag.
 
Simon jobbar på brandstationen och jag har haft en helt ledig dag. Jag vaknade när Simon gick upp och kunde inte somna om, så jag har hunnit med en hel massa (till och med att blogga, helt otroligt...). Jag har handlat och tagit en långpromenad och städat och sett Notting Hill för tjugonde gången ungefär och varit i kyrkan och pratat i telefon och bakat grötbullar.
 
Men det största som har hänt är egentligen att jag har hittat Gardinen. Ja precis, Gardinen med stort G. Den gardinen som inhandlades när vi bara bott här i några veckor men som jag inte orkade hänga upp just då. Den lades på ett bra ställe bara så länge, och har sedan dess varit spårlöst borta. Jag trodde faktiskt att jag hade råkat slänga den ihop med återvinningen på något sätt. Så till slut hittade jag det bra stället, i källaren i den understa kartongen. Ihop med andra gardiner som vi inte använder just nu såklart, ett helt logiskt ställe. Vad ska man säga? Bättre sent än aldrig kanske :)
 
 
Idag bjuder jag på en buggbild från bröllopet. Det var en härlig dans, det! Hoppas att vi kan gå någon buggkurs här till våren.
 
Tänk ändå att bo i Skellefteå nu med all snö! Jag ser verkligen fram emot att snön kommer. Jag vill åka lite längdskidor. Och pulsa i djup snö. Hoppas på en hejdundrandes vinter snart! Annars vankas det Skellefte-visit i januari!
 
Imorgon vankas det ett besök i klätterhallen för tredje gången i mitt liv. Det är verkligen hissnande och härligt. Jag gillar spänning i vardagen, och jag gillar att känna mig som en spindel. Att jag är alldeles för klen i armarna gör mig bara mer sporrad att träna upp mig så att jag orkar lite längre upp eller lite svårare leder.
 
Ha det så bra nu så hörs vi snart!
Stor kram till er!
 

RSS 2.0