Sjukskriven

En ny upplevelse i livet: att vara sjukskriven. Efter något som skulle kunna vara influensa eller kanske bara en vanlig förkylning, så börjar jag vara på bättringsvägen igen. Imorgon drar vi ett streck över ovan nämnda upplevelse och går tillbaka till det hårda livet. Simon hittade en artikel på aftonbladet där yrket optiker låg på tredje plats på listan över "slappaste jobben"... Jag vet inte riktigt om jag håller med om det, det är extremt mycket att göra, åtminstone hos oss!
 
Den sista månaden har jag läst ut inte mindre än 4 (FYRA) böcker. Det är så härligt att läsa, men det var så länge sedan jag kände så. Under studietiden såg vi mycket filmer om kvällarna istället och på gymnasiet hade jag så mycket annat för mig och var rätt ambitiös med skolan. Högstadiet var min storhetstid vad gäller böcker: Kitty var min absoluta favorit. Harry Potter såklart, och Tordyveln flyger i skymningen. Katarina von Bredows böcker kom lite senare, och så Kulla Gulla förstås. Något jag är glad för är att mamma fick mig att börja skriva läsdagbok när jag var runt elva, tolv år och jag är igång än idag. På så sätt ser man utvecklingen och det är kul att gå tillbaka och minnas och drömma sig bort.
 
Tredje avsnittet av adventskalendern och jag är verkligen fast. Mysig, rolig och spännande än så länge.
 
Som adventshälsning kommer här ett foto på mitt och Oskars septemberdopp i Kalmar i höstas. Klicka på bilden så blir den större och tydligare :)
 
 
Sjukskriven. Harry Potter. Adventskalerndern. Septemberdopp.
Hur går dessa ord ihop kan man undra...
Gissa om någon gillar att känna sig som ett barn igen trots sin mogna ålder av 23 år.

RSS 2.0