Mysbelysning

Jag sitter hemma i soffan och har det gott i min ensamhet. Många tända ljus, Leeland-skivan på hög volym, med pannkakor i magen och nu lägger jag patiens. Udda men härlig favoritsysselsättning. Undrar just om jag är lite nördig? Med pussel och patiens som intressen. Och att jag skrev högskoleprovet ett par gånger mer än vad jag behövt som en utmaning.

Jag funderar så på vad jag ska göra av denhär hösten. Förutom skolan såklart, har jag en del tid att förfoga över, vad vill jag? Simon och jag hade kommit överens om att en crawlkurs vore skoj. När vi kollade upp det visade det sig dock att iron man skapat en STOR intressevåg och vi hade hamnat på cirkus hundrade reserv. Typiskt! Plan B är en buggkurs som jag skulle kunna få med mig Simon på om vi hittar några fler kompisar som vill gå. Vi håller tummarna för det, det vore verkligen skoj i så fall. På fredagarna funderar jag på att vara med på tonårsverksamheten i Vasakyrkan, vore roligt det också. Möjligtvis barnkyrkan på söndagar istället, det skulle vara mysigt det med. Problemet är att jag är lite för pepp ibland. Hur ska jag hinna med min bönegrupp och friskis-träning? Vi får la se hur dethär slutar.

I veckan händer två stora saker. Johanna kommer tillbaka från USA (jaaaa!!) och Joel flyttar hemifrån. Spännande för min kära bror... Jag är nästan lite avundsjuk, det var en rolig sak, att inreda sitt eget krypin. Eller krypin och krypin, en trea ryktas det om!

Ha det toppenbra nu, vi hörs snart igen!

Lördag

Jag har tenta. Lördagen innan lidingöloppet. Suck! Vi som skulle ha helgen i Stockholm... Ska jag åka upp senare än de andra med tåg, hoppa tentan och skriva den på omtenta-tillfället eller få de andra att åka lördag till måndag istället? Hmm...

Idag har jag en lugn dag. Simon jobbar och jag känner mig lite smått förkyld så jag har pratat med mamma länge, suttit vid datorn och funderar på om jag kanske skulle se någon film. Skön dag!

När vi var på västkusten hittade vi mängder med smultron och hallon, se bild! Mums :)

Checkar in

Jag sitter i en nystädad lägenhet, tvätten torkar i källaren, disken är diskad och håret är blött efter en dusch. Rent! Det njuter jag av. Vi hade bra teamwork idag, Simon och jag.

Igår var en underbart rolig dag! Helt fantastisk faktiskt! Liseberg visade upp sig från sin bästa sida för oss fem. Som längst köade vi i tio minuter till en karusell, det var en rolig känsla! Vi åkte massor, allt som gick att åka nästan. På min topp fem-lista ryms Balder, Lisebergsbanan, Jukebox, ett pariserhjul som vi åkte när det blivit mörkt samt kållerado. Bergochdalbanor är ju grymt härligt och utsikten var fantastisk över alla glittrande ljus ifrån Göteborg. Simon och jag skrattade så vi storknade när vattenstrålar och fontäner skvätte ner oss i kållerado, roligt!

Utöver alla attraktioner var det väldigt roligt att göra något ihop med Frida, Johanna och Andreas. Det känns som att vi har lärt känna varandra mycket bättre och vi hade det verkligen skoj! Bilresan dit var mysig också, även om hemresan var ganska tuff. Jag körde halva vägen hem, sen tog Simon över igen tills vi var hemma vid halv tre-tiden.

Nu är det fredag en jag har en oplanerad helg framför mig, vilket ska bli härligt! Trevlig helg!

En vecka senare...

Hej igen!

Tiden går fort, men än är inte sommarlovet slut för min del. En och en halv veckas ledighet återstår, härligt! Jag har varit dålig på att uppdatera här men det här hänt så mycket kul!

I söndags till exempel var vi med Karro och Björn hela dagen. När Ölands djur och nöjespark öppnade stod vi vid portarna och väntade på att få titta på djur, åka lite karuseller och bada i vattenlandet. Skoj var det, framför allt att få ses igen efter sommaren. På kvällen spelade vi spel hemma hos dem, en favorit i repris!

Djurparken var en liten uppvärmning inför imorgon då jag, Simon, Johanna, Frida och Andreas ska packa in oss i bilen och åka till Liseberg över dagen. Spännande!

Annars har jag hunnit jobba två dagar också, en dag på boende och en dag i hemtjänsten. Ironman har avgjorts och Spiderman-filmerna har avverkats. Idag har jag varit ute och sprungit. Tänk, åtta kilometer orkade jag med! Det börjar arta sig! Men då hade jag blodblåsor på fötterna efteråt...

Nu sitter jag och känner doften av raggmunk sprida sig i lägenheten. Simon lagar maten och jag kurar i soffan. Lyxigt!

Ha det toppenbra! Kram, Annie

Öland

Dagen har spenderats med Emilie på Öland. Vinden skakade om våra kalufser men solen sken igenom diset och det kändes som att sommaren fortfarande är här. Vi spelade äventyrsgolf i Färjestaden, åt medhavd sallad på eriksöre camping och fikade på gårdby café och lanthandel, mysigt!

Sedan tog vi en paus från varandra och jag passade på att skypa med bästa Johanna. Sedan kom Emilie tillbaka och vi har spelat ticket to ride och pratat en stund till. Bra dag!

Igår var älsklingen och jag tillbaka i Oskarshamn en runda för att träffa Malin och Kennyh, skoj! Vi kastade frisbee, åt god mat på lilla krogen och såg grannpatrullen på bio. Ingen toppenfilm för min del men trevligt sällskap och gott biogodis från Linnéa på mitt före detta jobb, karamellagret.

Dags att sova. Jag ser fram emot en ny dag imorgon. Kram på er och sov gott!

Söndag dag

Helgen har varit skön och go och fin.

I fredags landade jag i Oskarshamn och medan Simon jobbade umgicks jag med mamma. Vi hade en dag med mat, promenad och joggingträning upp och ner för hjortberget! På kvällen åt vi tacos, mums!

På lördagmorgonen kom Simon efter jobbet och eftersom solen strålade packade vi matsäcken och badkläderna och tog båten ut i skärgården med pappa, Ave och Andreas. Det var KALLT i vattnet men varmt i solen, och så lugnt och stillsamt. På kvällen kalasade vi på kräftor, supergott!

Idag är en lugn dag. Simon jobbar igen och jag ska fika med Matilda i eftermiddag. Kanske hinner vi även tennisspel, jag och pappa.

Kram på er!

Jubileum

Tiden går fort! Igår var det 30-årsdag och idag är det 60-årsjubileum. Grattis Emilie och Börje på födelsedagarna!

Livet leker här på ostkusten. En höjdpunkt var äventyrsgolfen på Öland igår, en annan var kalaset igårkväll med lekar och god glass, en tredje var frisbeen idag där jag slog till med ett årsbästa. 29 över par är kanske inget att skryta med när de andra slutade på fem men ändå.

Ikväll ska jag och Simon ha myskväll. Maxi hade fått in musslor igen så ikväll ska det bli franskt tema med vinkokta musslor och baguette till.

Ha det så bra! Kramkram

Psalm 181

Idag har jag spelat i kyrkan, och det var också förstå gången i sommar jag var i Vasakyrkan, skoj. I eftermiddag väntar häng med Peter och ett par kompisar till honom som bott i Luleå tidigare.

Igår såg vi en fantastiskt bra film om andra världskriget, Schindlers list. Vi hade också en ganska lugn dag med läsning, bakning av chokladmuffins och negerbollar, minigolf och OS.

Jag trivs med livet, och idag går tankarna till Johanna i USA, klasskompisarna som snart är tillbaka i Kalmar och till mamma och pappa som har sista semesterdagen idag. Kram på er!

KFF

Igårkväll skulle det vankas blåbärsplockning med Emilie följt av Guldfågeln Arena-premiär för min del. Dock ringde de från jobbet och jag valde att jobba istället. Typiskt att de ringde just igår, men så är det ibland. Jag får tänka på allt jag sparar pengar inför istället! Ett bröllop, en USA- och Johannaresa... Dessutom är det mysigt värre på jobbet så det är skoj.
 
Peter är på besök och vi har det finfint. Igår förmiddag var vi och sprang, solade och badade och dagen innan hade vi lite sightseeing i Kalmar. Idag ska vi kolla in Kalmar Slott, man kan tydligen få en guidad rundtur och det vore spännande tycker jag.
 
Sen så saknar jag min Johanna också. Om ni undrade alltså.
 
Ha det bäst! Kram

RSS 2.0