Fantastiskt

Underbar midsommar med underbara människor.
Underbart jobb. Trots att larmet gick imorse när jag skulle öppna.
Underbart dopp, härligt kyligt.
Underbar frisbeerunda.
Underbar myskväll om någon timme med underbaraste pojkvännen. Och några underbara räkor.

Har ni hört Kent-låten "utan dina andetag". Den är underbar och hur fin som helst.

Kram på er alla fantastiska människor!


Simon jobbar

och jag har tid för att blogga igen :)
Jag har haft en bra dag på havslätt, fantastisk dag egentligen! En bra mix av nya människor, gammal gymnasiekompis, jobbgänget som blir allt bättre, och kunder. Trivs bra...
Men nu är jag trött, somnade till och med ett par minuter på gräsmattan när jag kom hem, jag som nästan aldrig kan sova på dagtid.
Jag har tre dagar kvar på mitt favoritjobb innan jag har ledigt i fyra veckor. Det ska bli skönt, och roligt att åka till Skellefteå. En vecka kvar, spännande!

Tänker på er!

Bröllopsteve och tågresor

En kväll av bröllop på teven och ticet to ride med syskonen Sterckx och syskonen Lindström. I början såg jag mest för att kunna berätta för mina barnbarn någon gång i framtiden att "åh, jag minns när hon gifte sig, hörrni, vi satt bänkade framför teven ska jag berätta. Hur många år sedan kan det vara nu, tro?" Men sedan fastnade jag, och det var så fint och romantiskt, och det känns som att jag känner Victoria och Daniel redan. Gissar att jag har kommit på varför så många tycker om att följa dem i tidningar och så. Men jag står fast vid att personen jag helst inte gifter mig med är pris Philip, inte en handtryckning är privat. :) Tur att inte Simon är prins, på riktigt. :)

Har börjat på havslätt nu, har blivit extrainkallad ett par gånger nu och imorgon börjar jag gå på schema. Jag är pepp, det ska bli jätteroligt! Det är roligt att umgås med jobbarkompisarna, och det känns utmanande för mig. Hoppas att det kommer några fransmän i år!

Ta hand om er vänner!

Alla tycker inte om pussar

Jag är kass på att blogga. Och jag har blivit nästan lika kass på att skriva dagbok. Men det betyder inte att jag mår sämre, tvärtom. Så oroa er inte! Däremot borde denhär bloggen oroa sig lite. En vän till mig fick mig att bli så otroligt glad genom att skicka mig ett mail fö någon månad sedan. Så kanske jag ska lägga ner dethär och börja skicka mer personliga mail istället. Men ännu är det bara tankar, inte handling, så här kommer ännu ett inlägg.

På sista tiden har jag och Simon börjat kolla actiofilmer, jag har spelat minigolf med gamla NvTe-gänget, Johanna och jag har tagit en lång och pratsam promenad, faster Emilie med pojkvännen Tobias har hälsat på, jag har shoppat loss i Kalmar med kvinnorna i familjen,  Havslätt har fått sig några frivilligpass av mig, minnen från mina lågstadieår har dykt upp genom banankartongs-städning, och min mage fortsätter att visa symptom på laktosintolerans. Sammanfattningsvis mest roliga saker alltså :)

Johanna får mig att skratta gång på gång. Nu har hon börjat med att "alla" är en person, och det blir så lustigt. Idag var hennes hund Tara lite framfusig mot mig och hon utbrast "Tara, alla tycker inte om pussar!" men sedan började hon gapskratta när hon insåg att jag inte är Alla. Ett par timmars gapskratt.

Mitt busschaufförprat fortsätter än. Två resor, till och från Emsfors, och båda chaufförerna var trevliga och vi småpratade lite medan jag köpte mina biljetter. Trevligt yrke!

Snart väntas Simon hem. Vi ska nog ta oss en kvällsfika och kanske fortsätta se "The rock" eller spela spel. Simonkvällar är alltid rätt och det var länge sedan båda hade sovmorgon dagen efter, så det blir en övernattning på det. :) Sov gott!

Är bananerna fina?

Jag har just skrattat loss under en omgång "Absolut överens" med familjen. Jag och mamma var verkligen inte överens någonstans, men roligt hade vi. Spelet går ut på att alla får samma tema där man ska skriva ner det första man kommer att tänka på. Dessutom är man uppdelade i par och det gäller att skriva samma ord som sin partner. "Saker man väntar på" blev Simon (som jobbar), bussen och ett regn. Till exempel. Dessutom kom ordet meloner upp väldigt ofta, uttalat på härlig skånska. Det var länge sedan jag skrattade så! Stackars pappa, han tröttnade redan innan vi hade börjat...

Idag har jag även jobbat en stund på havslätt, roligt! Tandläkarbesöket gick bättre än väntat, och fikat med Sofie var jättetrevligt! Dessutom har jag haft bilen hela dagen, en otrolig lyx att kunna köra runt som man vill. Tack pojken min. Stunden vid pianot med Mys-syster var också jättehärlig.

Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon Simon... ... ... ... ...

Badkalas

Har njutit av sol och bad fyra dagar i rad nu, härligt! En torsdag på Havslätt med Simon, ett kvällsdopp på samma ställe dagen efter när tonår slutat, en solstund i Åsvallesund med Simon igår och en heldag på Jerners ö idag. Det är för gött när man kan göra ingenting hela tiden, man blir så bortskämd :)

Jag trivs med livet i Sverige. Jag ska erkänna att jag har spenderat större delen av veckan med Simon. Det har blivit mycket frisbee och fikan, och igår firade vi hans 27-årsdag här hemma. En höjdpunkt var annars fikat med Anna, Emma och Marcus. Roligt att babbla på med delar av NvTe-gänget igen, hoppas att det blir fler tillfällen, nu när vi samlas i Oskarshamn igen efter en termin utspridda i världen.

Idag åkte jag för första gången med en övningskörande Joel, roligt! Han var duktig och jag fick en flashback om hur det själv var att övningsköra. Tro det eller ej men det går ganska bra med bilkörandet för mig, trots ett halvårs uppehåll. Jag och Avelina "övningskörde" lite i fredags innan tonår för att jag skulle vänja mig lite, in på stan en sväng för att parkera och sedan köra vidare. Roligt!

Hasta la vista!

RSS 2.0