Hej igen

Hej igen!
 
Jag ser att några av er fortfarande tittar in på bloggen trots min frånvaro... Trevligt tycker jag!
 
Vi lever i alla fall och mår bra. Förhoppningsvis bättre och bättre. Jag har varit ganska stressad på sistone med studier och aktiviteter och tankar som far, men idag har jag gjort färdigt tentorna för denhär gången och en semesterhelg väntar, i London! Spännande att få utforska en ny stad, lära känna nya människor och få umgås mycket med Gud. Jag längtar!
 
Sedan sist har nog inget livsavgörande hänt tror jag inte. Vi har dansat sista buggträningen för terminen med lite vemod, men vi har också anmält oss till klubbmästerskap för steg 1 (vår kurs) som utspelar sig om ett par veckor. Jag har redan ångrat mig, och ångrat mig igen. Men vi får se det som en rolig grej, vi är ganska många så det kan nog bli kul!
 
Vid närmare eftertanke så har jag en betydelsefull grej att berätta som har hänt sedan sist. Jag har fått mitt första optikerjobb! Visserligen bara ett fyra veckors sommarjobb, men ändå! Jag ska vara på synsam i Linköping, och kanske även någon ytterligare vecka i Mjölby eller Norrköping. Det känns så bra att ha sommaren planerad litegrann och kunna släppa jobb-letandet för stunden, även om Linköping inte är tio minuter utan tre timmar bort med tåg. Simon jobbar ju ändå inte jätteofta och jag har ledigt på helgerna så vi ska nog hinna ses ändå. Dessutom tycker jag som sagt om att utforska nya ställen och Linköping har jag inte varit i särskilt många gånger.
 
Ha en bra första advent så hörs vi efter helgen!
Kram Annie

Relationer

Sista tre veckorna har varit en riktig relationsboom. Tre nya par bland kyrkornas studenter i Kalmar, och jag blir så glad att jag går på moln, lite nykär skulle man nästan kunna säga!
 
Vi har det bra annars. Skolan tar knäcken ut mig just nu, men det ska nog bli bra. Jag prioriterar bort bloggen tyvärr, hoppas ni har överseende. Vi hade presentation i onsdags och det var nervöst men gick hur bra som helst, fick 9.5 av 10 i betyg. Hur blev det så? Det hade man inte kunnat tro när jag gick i fyran... Nästa vecka har vi två synundersökningstentor, läskigt men det känns ganska bra. Teoritentan missar jag när vi åker till London om 10 dagar (!) men jag försöker ändå plugga mycket för att få det gjort.
 
Helgen har vi tillbringat i Oskarshamn med min fina familj. Ett jättebra ungdomsmöte i baptist på fredagkvällen gick jag på, och sen kom Simon från jobbet på lördagmorgonen. Vi träffade Malin och Kennyh en runda och umgicks mycket med familjen. Mamma, pappa, Joel och jag repade mycket inför en liten spelning vi har och jag förlorade i Jeopardy mot killarna i familjen.
 
Nu ska jag gå och lägga mig med det ständiga leendet på läpparna :-) Nattinatti!
 
Ps! Det har nääästan löst sig med London nu, tack för era tankar!

Kulturnatten

Igår var det stort halabalo i Oskarshamn med kulturnatten. En mysig tradition tycker jag, speciellt med all musik. Mamma, pappa, Petter och Simon vandrade med mig, trevligt. Vi var först och lyssnade på alla esteter, däribland syster yster och vänner till oss. Sedan spelade broder tuck med Oscar Symphonic Band. Sofia och Nea ställde ut konst i Metodistkyrkan så vid gick dit och faschinerades innan Simon var alltför hungrig och vi åt god buffé på Asian House. Kvällen avslutades med SAS, ett rockband från gymnasiet, rolig kväll!

Idag har jag gjort synis x2 på kompisar från cellgruppen. Resten av dagen ska jag sätta mig och förbereda onsdagens redovisning. Nervöst, men snart snart är det över...

Problem har uppstått, och kanske kan jag inte åka med till London... Vore riktigt botten, men jag vet egentligen inte hur jag ska kunna åka eftersom jag inte får ledigt från skolan på måndagen... Kaos! Be en bön, jag skulle verkligen bli glad om jag kunde åka.

Trevlig helg nu! Kram!

Telefonbrist

Hej! Ett kort inlägg från en trött flicka... Min mobil är inne på lagning så sms kommer tyvärr inte att ses förrän om ett par veckor. Så prova gärna mail eller hemtelefonen om det är något. Ska ärligt talat bli skönt med smartphone-fasta, tomt men bra tror jag. Och telefonen behövde en make over, stackarn. Det är inte bra när man måste banka den i närmsta hårda yta någon gång i timmen för att få skärmen att börja lysa...

Ha det bra! Kram

Veckoslut

Livet knallar och går här i Calmare stad. Det övas mycket i skolan för min del, vänneravsnitt avverkas med ett förväntansfullt leende från min sida, och igenkännande gapskratt från Simons. Torsdagar är fortfarande en höjdpunkt med dansen, men i fredags var det något utöver det vanliga när Anna och Jimmy bjöd på mat och spelkväll. Även Sara och Karro var med, mysigt! Jag rockade på cluedo, men tro mig, jag har tränat genom åren... Simon och Karro tog hem både När då då och alias.

Vi hörs snart igen. Kramkram

RSS 2.0