Juli

Hej på er!
 
En sen fredagskväll hände det som inte hänt på flera månader. Oj!
 
Hoppas allt är bra med er :) Jag mår prima. Jag är trött i huvud och kropp efter min fjärde arbetsvecka som optiker, men ändå glad. För jobbet går bra! Jag är (oftast) inte längre nervös på morgonen när jag går till jobbet vilket är en lättnad. Jobbdagarna går fort och vi har det bra, jag, C, A, B och J. I början gick dagarna åt till att lista ut hur allt funkade genom att försöka själv, inse att jag inte kunde, och ropa på någon av de andra och ställa mina frågor. Så förlöpte dagarna, men nu börjar jag äntligen kunna göra saker själv också och det är så skönt. Att kunna känna att man gör någon nytta. Igår frågade tom. butikschefen C mig om en sak i datasystemet och jag kunde svara, då kände jag mig hyfsat upplärd!
 
Lägenheten vi har är en trea med en ytterst smal hall, ett stort sovrum, ett härligt grönt "häng-rum", en alldaglig toalett, en liten gammaldags övergång från hall till kök med en inbyggd skänk, ett bra kök och en mysig pigkammare som vi gjort till tv-rum. Vi trivs! Det kunde inte vara bättre. Och med närhet tills dels Willys (inte lika nära som till Ica Berga men nästan) och dels närhet till stan, så känns lägenheten som lyx för oss. Dock har jag en försvunnen gardinkappa som är totalt, spårlöst borta från våra 72 kvadrat. Sjukt! Puts väck! Någon som har lånat den?
 
På kvällarna efter jobbet är jag trött. Lite huvudvärk och lite slöhet gör att jag mest tittar på mina kära Vänner eller umgås med sambo-Simon. Förutom matlagning, handling, disk och sånt. Idag har jag dock tagit mig i kragen och börjat bröllopspyssla litegrann. Jag och symaskiner har inte den bästa av historierna, men idag har det gått riktigt bra. Det är faktiskt rätt mysigt att sy och lyssna på musik.
 
Jag har börjat umgås en del med Julia som gick i min optikerklass och jobbar på konkurrenterna Synsam (för mig är det Synoptik som gäller). Det är mysigt och vi trivs ihop. Lite lustigt, vi pratade nästan aldrig när vi gick i skolan fortfarande, mest för att vi aldrig riktigt började tror jag. Men nu går det jättebra :) Vi har sett allsång på skansen och ätit mat ihop två veckor i rad, mysigt! Men jag saknar mina gamla klasskompisar såklart... Ser verkligen fram emot att få träffa dem på bröllopet om inte förr! :)
 
Nej nu får det vara för den här gången. Kram kram!
 
Annie
 
 

RSS 2.0